Desde l’Ampa us volem fer algunes propostes de webs que creiem poden estar bé pels nens:

WEBS EDUCATIVES PER INFANTIL
Anar al peix vermell http://www.poissonrouge.com
És una web que permetrà als/les alumnes assolir un domini del ratolí de forma fàcil i divertida. Es pot començar amb l’activitat de pintar, ja que els pots de pintura són prou grans per aquells/es nens/es que comencen a familiaritzar-se amb l’ús del ratolí.
Anar a edu365.cat http://www.edu365.cat/infantil/index.htm
En la categoria d’infantil del l’Edu365 pots trobar diferents jocs i activitats classificats en les diverses categories. Busca el què més s’adeqüi al nivell del teu/teva fill/a! Val la pena visitar “EL MÓN PER UN FORAT” dintre de medi.
Anar a PBS Kids http://www.pbskids.org
Dintre d’aquest web trobaràs molts personatges coneguts (Caillou, Teletubbies, Sesame Street, Dragon Tales…). Escull un d’ells i disposat a aprendre a través del joc.
Anar a Vols jugar http://www.xtec.net/~dvert/mates.htm
És una web dedicada únicament a l’aprenentatge del llenguatge matemàtic des d’un punt de vista molt ampli. Pots trobar activitats de relacionar nombre amb quantitat, de diferenciar entre pocs i molts, per treballar colors i formes, de memòria visual, etc.
WEBS EDUCATIVES PER PRIMÀRIA
Anar a Edu365 http://www.edu365.cat/primaria/index.htm
En la categoria d’Educació Primària de l’Edu365 pots trobar diferents activitats classificats en les diferents àreas. També pots trobar un espai dedicats a novetats que es renova periòdiament. Busca el què més s’adeqüi al nivell del teu/teva fill/a!
Anar a Edu3 http://www.edu3.catWeb dedicada exclusivament a visionar vídeos educatius. A través de la CERCA podeu trobar-los fàcilment.
Anar a Cavall Fort http://www.cavallfort.netRevista amb lloc propi a Internet. Còmics, contes, propostes d’activitats, concursos, entreteniments i moltes coses més.
Anar a Les tres Bessones http://www.lestresbessones.comUn punt de trobada per a la mainada, amb múltiples jocs auspiciats per la bruixa Avorrida.